Hvad er LegatRegistret?

Legatregistret er et ambitiøst bud på at samle og vedligeholde et register over samtlige ca. 10.000 danske ikke-erhvervsdrivende fonde og disses ca. 25.000 legater. Vi tilbyder mod et gebyr at foretage et udtræk af dette register baseret på personlige oplysninger. Endvidere tilbyder vi hjælp til udarbejdelse af ansøgning til fondene.
Vil du vide mere? Læs om vores historie her...

Hvad kan vi?

LegatRegistret har naturligvis registreret de store fonde med mange legatuddelinger og bredt formulerede fundatser. 
Disse oplysninger er let tilgængelige. Så er du universitetsstuderende og mangler lidt til bøgerne, får du sikkert meget ud af selv at finde de ti største legater. 
Men vi har også mange "smalle" legater. Så går din studierejse til Antarktis, lider du af alvorlig sygdom, er du landmandsdatter fra Als eller noget andet "smalt", kan LegatRegistret være et bedre bud. 
Vi tilbyder - mod et gebyr til delvis dækning af udgifterne til driften af registret - at udarbejde en personlig liste* over legater, baseret på et omfattende skema.
Kniber det med overskuddet til at formulere den helt rigtige ansøgning, kan vi også hjælpe med det. En tekstforfatter ringer dig ganske enkelt op for et interview, så vi ved noget mere om dig, inden vi skriver et udkast til en ansøgning** du kan sende.
 
 

*   Gebyr for udarbejdelse af en personlig liste med fondsnavne, fundatser, kontaktoplysninger og tidsfrister er kr. 700,00.
** Gebyr for interview med tekstforfatter og udarbejdelse af udkast til ansøgning er kr. 700,00.
LegatRegistrets gebyrer er momsfrie.